Zencefil Suyu İle Tiroid Tedavisi

zencefil suyu tiroid tedavisi

Tiroid rahatsızlığının kesin ve net tedavisini ZENCEFİL SUYU tek başına sağlar. Tiroid bezinin çok çalışması ve ya az çalışmasının tedavisinin yanı sıra HAŞİMATO TİROİDİ adı verilen tiroid bezi iltihaplanmasının da tek tedavi (ilaçsız) şekli taze sıkılmış ZENCEFİL SUYU’dur.

Kullanım;

Sabah: 1 çorba kaşığı ( sabah aç iken )
Akşam: 1 çorba kaşığı ( akşam aç iken)

Hazırlanışı;

Aktardan, büyük marketlerden ( AVM lerde de bulabilirsiniz) tedarik edeceğiniz taze zencefili yıkadıktan sonra katı meyve sıkacağında ve ya rende yardımıyla suyunu elde edebilirsiniz.

Her defasında taze olarak suyunu elde edebileceğiniz gibi bir küçük kavanozda bir kaç günlük olarak da hazırlayıp kullanabilirsiniz.

Zencefilin her zerresi çok değerlidir. suyu çıktıktan sonra geriye kalan tüm kısımları çay olarak hazırlayıp ailenize limon ve bal eşliğinde bir akşam çayı keyfi yaşatabilirsiniz. (Bu sayede hem bu rahatsızlıkları hem B12 vitamin eksikliği yaşamazlar)

Not: Taze zencefil suyu oldukça acıdır. İlk defa zencefil suyu ile tanışacak kişiler başlangıç itibari ile tadından dolayı sıkıntı yaşayabilirler. Fakat zaman içinde sıhhatinize kavuştuğunuzu gördükçe bundan bile keyif aldığınızı göreceksiniz.

HİÇBİR YAN ETKİSİ YOKTUR…!

Sadece kan sulandırma özelliği olduğundan kan sulandırıcı ilaç kullananların zencefil aldıkları sürece bu ilaçları almaması gerekiyor. O ilacın görevini de zencefil suyu zaten gerçekleştirir. Tiroidi az çalışan da çok çalışan da Haşimato tiroidi olan da mutlaka sonuca ulaşıyor.

TİROİDLERİNDE NODÜL MEVCUT OLAN KİŞİLER DE DIŞARDAN NODÜLLERİN ÜZERİNE ZENCEFİL SUYU SÜREREK NODÜLLERİNDEN KURTULABİLİRLER.

Not: Hekiminizin önerdiği ilaçlar varsa, mutlaka kullanınız. Bu bitkiye karşı alerjiniz olup olmadığını öğreniniz. Burada ki tüm bitkisel kürler ancak ve ancak yetişkinler içindir. Burada okuduğunuz bilgilerin, yardımcı ve destekleyici olduğunu gözardı etmeyiniz. Hekiminize danışmadan buradaki bilgilerle kendi kendinize kesinlikle teşhis koymayınız ve uygulamayınız.

Unutmayınız ki hastalık yoktur, hasta vardır. Her hastalığın seyri insandan insana değişir. Teşhisi koyacak olan ancak, bir hekimdir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz